GRATIS verzending vanaf € 25,- *
30 dagen retourrecht
Vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Contact en adres

Bakker Racing products
Magnesiumstaat 23B unit 19
6031 RV Nederweert, Nederland

BTW Nr: 1662.71.184.B01
KvK Nr: 17184650

T0031 (0) 495-750360
MRoute naar onze showroom

Openingstijden showroom

(Donderdag 29 Juni GESLOTEN)

Donderdag tussen 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag tussen 10.00 - 21.00
Zaterdag tussen 10.00 - 17.00

Diensten en service

  • Online aanbieden en verzenden van producten
  • Verkoop van fietsen op maat (zie showroom tijden)
  • Digitaal en persoonlijk adviseren
E Vragen over:
Product informatie / advies
E Vragen over:
Voorraad / bestellingen / status

Bedrijfsprofiel

Bron foto's:
Nederweert Actueel


Erwin Bakker (eigenaar)

Bakker Racing Products vindt zijn oorsprong tijden mijn carrière als professioneel mountainbiker. In dienst van onder meer het Be One worldcup team en Heijdens Ten Tusscher Cannondale heb ik naast meerdere Nederlandse titels ook wereldbekerwedstrijden gereden. Hoogtepunt was zeker de podiumplaats bij de UCI World Cup in New Mexico USA. Tijdens deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan als topsporter maar ook op het gebied van materiaal en de fietsindustrie.

Als absoluut liefhebber van de mooiste, lichtste en meest geavanceerde materialen heb ik mijn ervaring toegepast in mijn verdere loopbaan. Vier jaar ben ik werkzaam geweest als monteur/verkoper van fietsen en daarnaast heb ik deze webshop opgezet. Wat hobbymatig begon groeide al snel uit tot een fulltime, online dienst. Inmiddels richt ik mij volledig op het aankopen, opbouwen en online aanbieden van high-end mountainbike en race producten, in de breedste zin van het woord.

Daarnaast nemen mijn vriendin Linda en ik wekelijks deel aan Duitse en Belgische mountainbike marathons, duurritten op de racefiets of regionale toertochten.

Lucien Volleberg

Sinds september 2013 wordt Bakker Racing Products versterkt door Lucien Volleberg. Zijn opleiding tot gediplomeerd fietstechnicus en ruime ervaring als zowel monteur/verkoper als coureur, zijn een waardevolle aanvulling binnen het bedrijf. Ook Lucien rijdt wekelijks mountainbike wedstrijden en marathons.

Naast zijn werkzaamheden bij Bakker Racing Products is Lucien mede verantwoordelijk voor de montage en onderhoud van de fietsen en het materiaal van het CST Sandd American Eagle Mountainbike Racing Team.

Copyright Bakker Racing Products Disclaimer Algemene voorwaarden Betaalmogelijkheden
Webshop door Bonsai media