Let op! In verband met onze verhuizing hanteren wij aangepaste openingstijden.
GRATIS verzending vanaf € 25,- *
30 dagen retourrecht

Contact en adres

Bakker Racing products
Magnesiumstaat 23B unit 19
6031 RV Nederweert, Nederland

T+31 (0) 495-750360
MRoute naar onze showroom

BTW Nr: 1662.71.184.B01
KvK Nr: 17184650

Openingstijden showroom

Let op: in verband met onze verhuizing hanteren wij momenteel aangepaste openingstijden.

donderdag gesloten

Vrijdag 13:30 - 21:00

Zaterdag 10.00 - 17.00

Online zijn we elke dag bereikbaar tijdens deze periode!

Vragen over
Bestellingen & voorraad
Vragen over
Producten & advies
  • Online aanbieden en verzenden van top producten
  • Verkoop van fietsen op maat
  • onderhoud en reparatie service
  • Digitaal en persoonlijk advies
Erwin Bakker

Erwin   Bakkertje zelluf

Bakker Racing Products vindt zijn oorsprong tijdens mijn carrière als professioneel mountainbiker. In dienst van onder meer het Be One worldcup team en Heijdens Ten Tusscher Cannondale heb ik naast meerdere Nederlandse titels ook wereldbekerwedstrijden gereden. Hoogtepunt was zeker de podiumplaats bij de UCI World Cup in New Mexico USA. Tijdens deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan als topsporter maar ook op het gebied van materiaal en de fietsindustrie.

Als absoluut liefhebber van de mooiste, lichtste en meest geavanceerde materialen heb ik mijn ervaring toegepast in mijn verdere loopbaan. Vier jaar ben ik werkzaam geweest als monteur/verkoper van fietsen en daarnaast heb ik deze webshop opgezet. Wat hobbymatig begon groeide al snel uit tot een fulltime, online dienst. Inmiddels richt ik mij volledig op het aankopen, opbouwen en online aanbieden van high-end mountainbike en race producten, in de breedste zin van het woord.

Daarnaast nemen mijn vriendin Linda en ik wekelijks deel aan Duitse en Belgische mountainbike marathons, duurritten op de racefiets of regionale toertochten.

Lucien Volleberg

Lucien   Monteur en Advies

Sinds september 2013 wordt Bakker Racing Products versterkt door Lucien Volleberg. Zijn opleiding tot gediplomeerd fietstechnicus en ruime ervaring als zowel monteur/verkoper als coureur, zijn een waardevolle aanvulling binnen het bedrijf. Ook Lucien rijdt wekelijks mountainbike wedstrijden en marathons.sf

Naast zijn werkzaamheden bij Bakker Racing Products is Lucien mede verantwoordelijk voor de montage en onderhoud van de fietsen en het materiaal van het CST Sandd American Eagle Mountainbike Racing Team.

Joep Verhees

Joep  Advies, verkoop en Technicus

De vliegende keep van onze club. Advies, verkoop, montage. Staat altijd klaar. Rijdt graag met het nieuwste materiaal dus weet exact wat er op de markt te doen is.

Naast zijn werkzaamheden bij Bakker Racing, gaat hij ook mee met de KNWU om voor het materiaal te zorgen tijdens de internationale wegwegwedstrijden. 

tim davits

Tim   Costumer Support, Online Verkoop

Veel ervaring opgedaan in de fietsenbranche, en daar willen wij graag gebruik van maken. Met Tim willen we onze online shop en klantenservice hogerop brengen. Als liefhebber van "de koers" weet hij wat de wielrenner beleefd. 

 

Copyright Bakker Racing Products Disclaimer Algemene voorwaarden Betaalmogelijkheden
Webshop door Bonsai media