Topkwaliteit producten Gratis verzending vanaf € 40,- Advies op maat

Retourneren

Adres voor retouren:

Bakker Racing Products Retouren
Pannenweg 430-432
6031RK Nederweert

LET OP: indien een bestelling zonder naam en bestelnummer retour wordt gezonden, kan deze niet in behandeling worden genomen.

Wanneer u een product wil retourneren, dient u het product zelf naar ons te retourneren. De kosten van het verzenden worden niet vergoed. Vergeet daarbij niet uw gegevens en bestelnummer te vermelden. Bij retourneren, wordt binnen 14 werkdagen de bestelling gecrediteerd.

Uitsluitend nieuwe artikelen, zonder sporen en met kaartjes/verpakkingen worden teruggenomen. Op maat gemaakte producten en sportvoeding kunnen niet geretourneerd worden. Ook onderbroeken en sokken zijn uitgesloten van retourzending vanwege hygiëne. Electronica mag enkel retour worden gezonden indien de verzegeling niet is verbrokenl 

Ruilen

Ruilen is administratief helaas niet mogelijk. Artikelen die retour komen, worden altijd gecrediteerd. Een andere maat/artikel kan in een nieuwe bestelling worden geplaatst. Dit zorgt voor een correcte en snelle afhandeling.

Foutief of defect artikel ontvangen

Wanneer een foutief artikel geleverd is, vergoeden wij de verzending in de vorm van een gratis retourlabel. Neem hiervoor contact met ons op.

Ruilen van online bestelde fietsen

Ruilen van fietsen die online besteld zijn is helaas niet mogelijk. Indien je twijfelt over de maat, neem dan contact met ons op voor een uitgebreid advies.

Top kwaliteit producten
De beste prijs-kwaliteitverhouding
Gratis verzending
Vanaf € 40,- in Nederland
Advies op maat
Wij staan altijd voor je klaar
Klantbeoordeling

Kunnen wij u helpen?

Hulp nodig?

Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden...