GRATIS verzending vanaf € 25,- *
30 dagen retourrecht
Selle Italia Turbomatic Gel Flow L2 Zadel Zwart
Selle Italia

Selle Italia Turbomatic Gel Flow L2 Zadel Zwart

Turbomatic Gel Flow L2

Artikelnummer: 050H5030HC001

€ 129,90 € 114,95

Het Turbomatic Gel Flow zadel van Selle Italia is een populair en comfortabel zadel die voor veel renners goed past. Het comfort van de Selle Italia Turbomatic Gel Flow word bereikt door een combinatie van een uitsparing en dikkere padding.

Dit zadel heeft een ronde achterkant wat het zeer geschikt maakt voor mensen die veel bewegen en schommelen in de heupen tijdens het fietsen. Omdat dit een rond zadel is geeft het voor die mensen veel bewegingsvrijheid ten opzichte van een plat achterkant zadel. Dit is een Semi-vlak zadel, dat wil zeggen dat het zadel vlak aan de voorkant is en wat oploopt naar achteren toe. De vorm van dit zadel maakt het geschikt voor mensen met een gemiddelde flexibiliteit in de ruggengraat.

  • Materiaal dek: Leer
  • Idmatch: L2 ( De idmatch van Selle Italia beschrijft de breedte van het zadel met een S of een L, Small of Large. Daarnaast beschrijft het aan de hand van de getallen 1, 2 of 3 of het 1 een zadel zonder uitsparing is, 2 een zadel met een kleine uitsparing is of 3 een zadel met een grote uitsparing is.)
  • Afmetingen: 153 x 275 mm
  • Gewicht: 310g
  • Rail: Mangaan
Copyright Bakker Racing Products Disclaimer Algemene voorwaarden Betaalmogelijkheden
Webshop door Bonsai media