GRATIS verzending vanaf € 25,- *
30 dagen retourrecht
Selle Italia Novus Superflow Endurance TM L3 Zadel Zwart
Selle Italia

Selle Italia Novus Superflow Endurance TM L3 Zadel Zwart

Novus Superflow Endurance TM

Artikelnummer: 080H903AHC001

€ 99,90 € 89,95

De Novus Superflow Endurance TM van Selle Italia is gemaakt voor de echte kilometervreters. Dit zadel is ook voorzien van een extra neoprenen laag die zorgt voor extra demping zodat je in de juiste positie kan blijven zitten. De superflow uitsparing geeft extra druk verlichting op het zitvlak.

Dit zadel heeft een semi-ronde achterkant wat het zeer geschikt maakt voor mensen een beetje schommelen in de heupen tijdens het fietsen. Het Novus Superflow Endurance TM zadel heeft een S-vorm, dat wil zeggen dat het zadel verhoogd is aan de achterkant en verlaagd is in het midden. Deze S-vorm maakt het daarom mogelijk om mensen die niet flexibel in de ruggengraat zijn toch in een sportieve fietshouding te laten zitten.

  • Materiaal dek: Kunstleer
  • Idmatch: L3 ( De idmatch van Selle Italia beschrijft de breedte van het zadel met een S of een L, Small of Large. Daarnaast beschrijft het aan de hand van de getallen 1, 2 of 3 of het 1 een zadel zonder uitsparing is, 2 een zadel met een kleine uitsparing is of 3 een zadel met een grote uitsparing is.)
  • Afmetingen: 146 x 282 mm
  • Gewicht: 310g
  • Rail: Mangaan
Copyright Bakker Racing Products Disclaimer Algemene voorwaarden Betaalmogelijkheden
Webshop door Bonsai media